RESTAURANT EsSENCIEL - LEUVEN

WIJ ZIJN VERHUISD NAAR DE NAAMSESTRAAT 47 LEUVEN


 

RESTAURANT

In een rustiek kader bieden we door onze beperkte ruimte plaats aan ongeveer 20 personen. Mits reservatie zijn uiteraard ook grote groepen welkom.  

 

 

Restaurant EssenCiel is een creatie van Niels Brants en vriendin Romina Charels.

Niels was twee jaar lang de sous-chef van Thierry Theys bij het tweesterren restaurant Nuance in Duffel. Als Jong Keukengeweld chef behoort hij dan ook tot één van de grootste ‘young potentials’ van de creatieve gastronomie. 

Ook Romina werkte bij Nuance alvorens ze besloten om op jonge leeftijd een eigen restaurant te starten.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

In een ontspannen sfeer genieten van de gastronomische creativiteit van essenciel...

 
 
 
 
 
 
 

WIJ ZIJN VERHUISD NAAR DE NAAMSESTRAAT 47 EN OPENEN OP 2 FEBRUARI 2019

OPGELET : INDIEN U EEN RESERVATIE WENST TE ANNULEREN, MOET DIT 24U VOORAF
GEBEUREN.  ANDERS ZIJN WIJ GENOODZAAKT OM EEN KOST VAN 25€ PER PERSOON AAN TE REKENEN.


 

EEN IMPRESSIE