Reserveer

△▽


Geachte gasten,

Wij zijn blij dat wij u binnenkort weer mogen verwelkomen.
Vanwege de huidige situatie zullen wij de komende maanden werken in twee shiften, een shift die begint om 18.00u en een shift die start om 20.15u.
Wij vragen u vriendelijk uw gereserveerde tijd te respecteren en daarbij ook rekening te houden met de eindtijd van de door u geboekte shift.

Zowel voor de lunch als voor het diner zullen wij werken met een 3 of 4 gangen menu. Voor de 2e shift die start om 20.15u, zal het ook mogelijk zijn om voor een 5 gangen menu te kiezen. U kan tijdens deze shift ook iets langer tafelen (tot max. 23.30u). Er zal tijdelijk geen a la carte menu beschikbaar zijn. Reserveer hier online uw tafel en krijg onmiddellijk bevestiging van uw reservatie. Gelieve eerst het aantal personen en het gewenste uur aan te duiden, nadien krijgt u dan de beschikbaarheid te zien.

Graag tot snel,

Team Essenciel


OPMERKINGEN

Gelieve op voorhand steeds mee te delen of u vegetarisch of zwanger bent of indien u enige allergieën heeft. Op die manier kunnen wij voor u de nodige aanpassingen voorzien. Voor wijzigingen in het menu wordt indien niet op voorhand doorgegeven of indien nodig een supplement aangerekend (+ € 10,00 per aangepast gerecht)

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x