Voorgerechten
Langoustine
2 bereidingen
60€
(Supplement Royal Belgian caviar 20€)
Dorade 'Ikejime'
Avocado, cedraat
38€
Kalfszwezerik
Knolselder, vin jaune
45€
Kreeft
Pertuis Asperge
48€
Hoofdgerechten
Rund ' Berugi'
Gerookte look, prei, ansjovis
50€
Lam 'Lozère'
Morieljes, daslook, aubergine
54€
Zeetong
Prei, beurre blanc
60€
Tarbot op de graat
Aardappel, kreeftenbéarnaise
70€
Wagyu A5+
95€
Dessert
Appel
Caramel, rum, rozijn
18€
Crêpe suzette
20€
Baba au rhum
20€
Sabayon ' Champagne '
16€
Kaas 'Chariot'
20€
Bij onze a la carte gerechten vragen wij om een voor en hoofdgerecht te kiezen.
Vanaf 5 personen vragen wij u te kiezen voor onze Menu "Essence".
Op vrijdagavond serveren wij enkel "Menu Essence".