à la carte

△▽


à la carte 

Voorgerechten

Langoustine
2 bereidingen
60€
(Supplement Royal Belgian caviar 20€)

Kalfszwezerik
Bloemkool, vin jaune
45€

Kreeft
Aubergine, chermoula
48€

Hoofdgerechten

Zeetong
Prei, beurre blanc
60€

Tarbot op de graat
Aardappel, kreeftenbéarnaise
70€

Eend 'Barbarie'
Rode biet, zwarte sesam
55€


Dessert 

Aardbei, kokos, platte kaas, roos
18€

Crêpe Suzette
20€

Baba au rhum
20€

Sabayon ' Champagne '
16€

Kaas 'Chariot'
20€


Bij onze a la carte gerechten vragen wij  om een voor en hoofdgerecht te kiezen.
Vanaf 5 personen vragen wij u te kiezen voor onze Menu "Essence". 

Op vrijdagavond serveren wij enkel "Menu Essence". 



{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x