A la carte

△▽

Voorgerechten 

Tartaar langoustine, zure room, radijs €25 (supplement kaviaar heritage €20)

zwezerik, knolselder, bloemkool, truffel €28

gepocheerde Kreeft, Witloof miso  €30

Hoofdgerechten

Tarbot op de graat, gebakken/gepocheerd, mousselinesaus €56

griet, spinazie, yuzu €35

Entrecote Holstein (4 weken gerijpt), aardappel, jonge sla €40

Gebraden duif uit Anjou €38

Dessert

Fris dessert volgens het seizoen €12

Sabayon €11

Millefeuille, vanille Madagascar €14

Selectie kazen (van Tricht) €14


Vanaf 6 personen vragen wij u te kiezen voor onze Menu "Essence".
Op zaterdagavond serveren wij enkel "Menu Essence".


△▽

Naamsestraat 47 3000 Leuven
info@essenciel.be
T +32 474 26 18 64


Menu
A la carte
Lunch
Private dining
Reserveer
sfeerbeelden
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x