A la carte

△▽


A la carte 

Voorgerechten

Langoustine
2 bereidingen
60€
(Supplement Royal Belgian caviar 20€)

Dorade 'Ikejime'
Avocado, cedraat
38€

Kalfszwezerik
Knolselder, vin jaune
45€

Kreeft
Pertuis Asperge
48€

Hoofdgerechten

Rund ' Berugi'
Gerookte look, prei, ansjovis
50€

Lam 'Lozère'
Morieljes, daslook, aubergine
54€

Zeetong
Prei, beurre blanc
60€

Tarbot op de graat
Aardappel, kreeftenbéarnaise
70€

Wagyu A5+
95€

Dessert 

Appel
Caramel, rum, rozijn
18€

Crêpe suzette
20€

Baba au rhum
20€

Sabayon ' Champagne '
16€

Kaas 'Chariot'
20€


Bij onze a la carte gerechten vragen wij  om een voor en hoofdgerecht te kiezen.
Vanaf 5 personen vragen wij u te kiezen voor onze Menu "Essence". 

Op vrijdagavond serveren wij enkel "Menu Essence". 



{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x