A la carte

△▽

Voorgerechten 

Tartaar langoustine, zure room, radijs €25 (supplement kaviaar heritage €20)

Varkenswang, raap, Orval €20

Kreeft, open raviolo 'florentine' €30

Hoofdgerechten

Tarbot op de graat, gebakken/gepocheerd, mousselinesaus €56

zeebaars, jonge spinazie, aardappel €35

Entrecote Holstein (4 weken gerijpt), aardappel, jonge sla €40

Duif uit Anjou, gebraden €38

Dessert

Fris dessert volgens het seizoen €12

Crème brûlée €11

Millefeuille, vanille Madagascar €14

Selectie kazen (van Tricht) €14


Vanaf 6 personen vragen wij u te kiezen voor onze Menu "Essence".
Op zaterdagavond serveren wij enkel "Menu Essence". 


△▽

Naamsestraat 47 3000 Leuven
info@essenciel.be
T +32 474 26 18 64


Privacy
Algemene voowaarden
Sitemap

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x