Menukaart

△▽

Menu “Essence”

MIDDAG

Balfego tonijn 'Akimi'
Fukumaru, shiso, dashi van tomaat

Gerookte paling 'Vishuis'
Groene asperge, courgette, ijzerkruid

Kabeljauw 'Noordzee'
Brandade, jonge raap, verjus
(Supplement kaviaar 20€ voor 10 gram)

Inlands kalf 'Kempen'
Witte asperge, erwt, mousserons

Aardbei 'Lambada'
Witte chocolade, rabarber, hibiscus


3 gangen 64€ 
4 gangen 85€ 
5 gangen 118€ 

Avond

Balfego tonijn 'Akimi'
Fukumaru, shiso, dashi van tomaat

Gerookte paling 'Vishuis'
Groene asperge, courgette, verveine

Kreeft*
Gele biet, tamarinde, yuzu

Kabeljauw 'Noordzee'
Brandade, jonge raap, verjus
(Supplement kaviaar 20€ voor 10 gram)

Inlands kalf 'Kempen'
Witte asperge, erwt, mousserons

Aardbei 'Lambada'
Witte chocolade, rabarber, hibiscus

 5 gangen 118€ 
6 gangen 130€ *


Wijnarrangement:  

 12€ per aangepast glas wijn (12cl)
7€ per bob glas wijn (6cl)
9€ per aangepast alcohol vrij glas (12cl)
  12€ per aangepast glas dessertwijn (9cl)


Voor het dessert heeft u de mogelijkheid een kaasassortiment te nemen mits een supplement van 16€
Kaas i.p.v. dessert een supplement van 10 €

Het menu evolueert mee met de seizoenen en wordt om de vier weken aangepast. Wij houden graag rekening met vooraf gemelde allergieën en dieetwensen. Indien sommige restricties te ingrijpend zijn voor onze menu of kookstijl kunnen wij hier niet op ingaan. Heeft u vragen aarzel dan niet om ons te contacteren.
Op vrijdagavond serveren wij enkel ons 6 gangen menu.
Omdat wij u graag rustig laten genieten, nemen wij de bestelling van het 5-gangen menu ten laatste op om 12.45 u en van het 6-gangen menu ten laatste om 20.00 u.

Allergieën, speciale diëten, zwangerschap of speciale eetgewoontes, vragen wij op voorhand door te geven. Zo niet, dienen wij hiervoor een supplement van € 10 per aanpassing aan te rekenen.

De prijzen gelden tot eind juni 2024







△▽

bondgenotenlaan 114 3000 Leuven
info@essenciel.be
T +32 474 26 18 64


Menukaart
A la carte
Reserveer
Contact
sfeerbeelden
Cadeaubon
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x