Menu

△▽

menu “Essence”

Schelvis, ananastomaat, verse amandel

Noordzeekrab, bloemkool, waterkers  (sup. Imperial Heritage kaviaar 15€) **

Zeebaars, Noorse kreeft, courgette *

 Inlands kalf, erwt, girolles

 Bosvruchten, verbena, yoghurt


 “Essence”

( enkel mogelijk in de 1ste shift)
3 gangen 55€ aangepaste wijn: 14€

4 gangen 70€ aangepaste wijn: 21€ *
5 gangen 80€ aangepaste wijn: 28€**

Wijnen worden geserveerd tot aan het hoofdgerecht. 

Wijnarrangement: 7 € per glas witte wijn 

                              8 € per glas rode wijn

                           Glas dessertwijn 9 €

Voor het dessert heeft u ook de mogelijkheid een kaasassortiment te nemen mits een supplement van 12€
Kaas i.p.v dessert een supplement van 6 €

Het menu evolueert mee met de seizoenen en wordt om de vier weken aangepast. Indien u vegetarisch bent of allergieën hebt, gelieve op voorhand
een seintje te geven, dan houden we hier met plezier rekening mee.


   




{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x